Workshops van 4 of 7 uur

Groepen kunnen zich aanmelden voor een van de workshops die hiernaast vermeld staan. De groep kan bestaan uit zowel beginners als gevorderden, of een mix hiervan. Ik geef de workshops voor (jong)volwassenen en kinderen (vanaf 9 jaar). Individuele cursussen kunnen in overleg worden afgesproken.

Een groep bestaat uit maximaal 6 personen, hierdoor is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Je hoeft geen ervaring te hebben maar wel 'zin om de uitdaging aan te gaan'. Afhankelijk van het sieraad dat je maakt kunnen technieken als zagen, gieten, snijden, vijlen, schuren, polijsten, boren, walsen en solderen aan bod komen. Je zal binnen die paar uren een heleboel nieuwe gereedschappen en technieken tegenkomen. Soms vragen bepaalde handelingen wat extra aandacht maar het is, met of zonder hulp, goed te doen. Ook voor een beginner. U gaat aan het eind van de workshop met een heleboel nieuwe ervaringen, nieuwe vaardigheden en een eigen gemaakt sieraad terug naar huis.

De prijs is per persoon 35,- voor Workshop A en 60,- voor Workshop B. Het gebruikte edelmetaal (zilver) wordt apart berekend. Voor groepen van minder dan 5 personen is de minimum prijs 160,- voor Workshop A en 270,- voor Workshop B. Voor individuele cursussen wordt de prijs in overleg bepaald.

Vanaf 2001 ben ik als edelsmid en sieraad ontwerpster werkzaam.
Ik verkoop mijn werk in verschillende sieraden winkels in Nederland. Het breedste overzicht ligt bij Pluimage in Groningen.
Ik geef workshops en cursussen aan kleine groepen van maximaal 6 personen.

mail@bekerom.nl
Lodewijkstraat 15
9724 BD Groningen
050 31 36 382
Sieraden  |  Broches  |  Ringen  |  Trouwringen  |  Colliers  |  Copyright Bekerom  |   Ontwerp & realisatie: Cronius   |   Fotografie: Marjo van den Bekerom